Ce este Salesman Pride?

Salesman Pride este nascut din pasiunea mea pentru vanzari. Eu cred ca vanzatorul este eroul modern al societatii libere. Vanzatorul este un element indispensabil al sistemului nostru economic.

Vanzarile sunt promovare, parte din mixul de marketing. La Salesman Pride tratam vanzarile ca o parte a marketingului. Tratam marketingul ca parte a microeconomiei si economia ca parte a actiunii umane. Toate sunt legate si nu pot fi intelese decat impreuna.

Am inceput sa predam cursuri de vanzari pentru ca erau prea multe cursuri despre ce trebuie sa faca vanzatorul si prea putine despre cum gandeste cumparatorul. Ii intelegi pe amandoi, sau nu-l intelegi pe niciunul.

Cand avem programe de consultanta pentru cresterea vanzarilor, mai intai vrem sa stim care este strategia de marketing. Nu poti ajuta pe cineva sa creasca vanzarile, daca nu-i intelegi marketingul. Adesea problemele nu sunt la departamentul de vanzari, ci la marketing.

Suntem in afaceri pentru a creste competitivitatea companiilor clientilor nostri. Facem asta reproiectand mixul de marketing si departamentele de vanzari. Folosim aceleasi metode ca si alte firme de consultanta si training, doar ca le folosim altfel. Asta ne face unici.

svg+xml;charset=utf

Business Strategy

99%

CRM

98%

Management

100%

Cine este Marian Hanganu?

Marian Hanganu, initiatorul proiectului Salesman Pride, are o experienta de 20 de ani in industria IT, unde a detinut pozitii ca director de marketing, director de vanzari, director de vanzari internationale si director executiv la companii precum Teamnet International, TotalSoft, SIVECO Romania si Chara Software (membra a grupului SCOP Computers).


Marian Hanganu este un vanzator si marketer. Experienta sa include:

  • vanzari internationale catre guvernele Bulgariei, Serbiei, Turciei;
  • vanzari catre Guvernul Romaniei;
  • vanzari internationale catre companii din SUA, Germania, Marea Britanie, s.a.
  • vanzari de solutii software, hardware, consultanta, echipamente industriale, servicii IT, produse metalurgice, masini si masini agricole s.a.

Experienta diversa il ajuta sa inteleaga rapid provocarile clientului si sa-si adapteze programele pentru fiecare client.

Inainte sa intre in industria de IT, Marian Hanganu a fost intreprinzator, a detinut pozitii de director in cadrul Guvernului Romaniei, a fost Seful Biroului Consilierului Economic de la Ambasada Romaniei in Costa Rica, a reprezentat Romania in mai multe comitete de experti la Consiliul Europei si a fost secretar al delegatiei romane la Congresul Puterilor Locale si Regionale din Europa (Consiliul Europei).