Director General

Pozitia ta este unica in companie. Directorul general este cel care are responsabilitatea rezultatului final. Este cel care tine compania in viata. Foloseste sectiunea de Contact pentru a analiza problemele de care te lovesti zi de zi.

Director Vanzari

Inceteaza sa mai gandesti ca un manager! Esti un leader, conducatorul unei mici armate, gata de victorie. Lasa-ma sa te ajut sa dezvolti capacitatile vanzatorilor, sa-i organizezi si sa-i motivezi pentru a trece peste obstacole si a invinge competitia. Drumul catre succes poate incepe cu un singur pas: formular de Contact Salesman Pride.

Contactează-ne

Director Marketing

O poveste incepe sa aiba succes in momentul in care crezi cu adevarat in puterea ei de a fi de succes. Am crezut cu tarie ca marketing-ul nu este ultimul vagon in lantul valoric al companiei, ci locomotiva ce antreneaza celelalte departamente. Daca vrei sa reformulezi oferta companiei sau sa demonstrezi ca ceea ce faci ofera Return of Investment, atunci Salesman Pride iti poate aduce succesul.

Director de HR

Toate programele proiectate arata ca training-ul de vanzari functioneaza mai bine atunci cand trainerul a fost vanzator, programul este adaptat sau creat pentru client. Training-ul functioneaza cand este dorit de cursanti si sustinut de manageri. Programele Salesman Pride sunt adaptate clientului si oamenilor sai, vizand obiective clare.

Vanzatori si Marketeri

Ross Perot nu pierdea nicio oportunitate la care ajungea sa depuna oferta. Isi realiza target-ul de vanzari in primele 2 luni ale anului. Ce au facut in vanzari oameni ca Ross Perot sau in marketing oameni ca Steve Jobs este replicabil pentru oameni ca noi. Spune-i companiei tale ca vrei sa evoluezi, ca vrei ca Salesman Pride sa-ti fie alaturi.

Contactează-ne