e-Learning.

Cursuri online

Marian smiling

Marian Hanganu

Sunt un autodidact. Probabil că 90% din ceea ce știu am învățat singur. Asta m-a făcut să fiu un suporter entuziast al e-learning.

O parte dintre cursurile mele vor trece în format e-learning. Este o manieră rapidă, comodă și ieftină de a obține rezultatul lecturilor, experimentelor și experienței acumulate de mine și de colaboratorii mei.

Pe această pagină veți găsi toate cursurile Salesman Pride, indiferent de platforma pe care au fost publicate.

După ce terminați un curs, dați-ne un feedback: suntem mereu bucuroși și recunoscători să îl primim.

Managementul Echipelor în Teleworking

curs management teleworking 854x480 1

Managementul Echipelor în Teleworking

Managementul Echipelor în Teleworking este un curs publicat pe platforma EduWeb.

Acest curs se adresează managerilor de departamente și de echipe care au fost nevoiți să treacă la teleworking, sau care se pregătesc să o facă în curând. În egală măsură, cursul se adresează directorilor generali care doresc să transfere o parte din activitate în regim de lucru la domiciliu.

În acest curs vei învăța cum să analizezi decizia de a muta lucrul unei echipe din mediul fizic tradițional în mediul individual. Metoda mea îți va face tranziția mai sigură și mai rapidă, în așa fel încât să ajungi rapid la o productivitate suficientă pentru a îndeplini obiectivele departamentului tău.

Prima parte

În prima parte a cursului vom analiza tranziția în relație cu sistemul de management al firmei. Vom analiza pregătirea pentru tranziție și vom identifica elementele care trebuie schimbate.

A doua parte

În a doua parte a cursului ne vom ocupa de managementul echipei. Vom studia o serie de bune practici menite să îmbunătățească productivitatea echipei și managementul tău.

Lector : Marian Hanganu

Cumpărați cursul din platforma EduWeb: https://eduweb.ro/courses/managementul-echipelor-in-teleworking/