Skip to main content
book reviewsalesvanzari

Power Base Selling: Secrets of an Ivy League Street Fighter de Jim Holden

Power+Base+Selling
Tocmai am terminat de citit cartea lui Jim Holden, Power Base Selling. Este una dintre cele mai bune carti de vanzari pe care le-am citit.

Ideea lui Jim Holden este ca un vanzator este generalul unei armate de un om: el insusi. Ca general, el trebuie sa gandeasca strategic, pe termen lung. Un bun general este cel care nu numai ca invinge, dar invinge cu usurinta. Un general bun stie cand sa lupte si cand sa evite lupta. Un general bun stie cum sa intinda capcane care sa-l slabeasca pe inamic, sa-i macine fortele si dorinta de a invinge. El stie sa intrevada planurile inamicului din actiunile lui cele mai neinsemnate si stie cum sa le intoarca in favoarea sa.

Este o carte despre cum sa conduci campanii impotriva competitorilor, despre cum sa invingi. Este o carte despre strategie si tactica in vanzari.

Este o carte a unui om care a facut toate acestea si care vorbeste din experienta. Este o carte care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca niciunui vanzator modern.

Marian Hanganu

I am a professional in marketing and sales. I am proud of being called a salesman. I am a free man. I am a father and a husband.

Leave a Reply