Business Development Training

Business Developmentul se afla la intersectia intre marketing si vanzari. Workshopurile Salesman Pride sunt nu numai sesiuni de training, ci si sesiuni de brainstorming din care rezulta directii noi de dezvoltare pentru companie.

La finalul workshopului, va veti fi testat planurile de business development, sau veti incepe procesul de elaborare al unei noi strategii.

Workshopul este o sesiune de lucru, care se soldeaza cu rezultate palpabile.

Business Development Coaching

Majoritatea clientilor nostri sunt antreprenori care simt ca metodele care i-au adus unde sunt nu le permit sa progreseze mai departe.

Facem sesiuni de coaching in care analizam afacerea si aspiratiile antreprenorului, stabilim tinte noi, strategii si tactici noi, dupa care antreprenorul trebuie sa le puna in practica.

Pas cu pas, ducem afacerea si pe conducatorul ei pe un drum  nou de crestere si succes.

Business Development as a Service

Adesea antreprenorul are nevoie de un membru nou al echipei, care sa reorganizeze procesul de vanzari si marketing, in stransa colaborare cu angajatii firmei, cu furnizorii si partenerii acesteia.

Unul dintre noi devine parte din echipa acestuia pentru o perioada determinata, stabilim tinte de performanta si o strategie de urmat.

Contractul se finalizeaza cand clientul poate continua singur, cu echipa proprie.

Leave a Reply