Criza resurselor umane în dezvoltare software

Cererea de specialiști IT este mai mare decât oferta. Asta se întâmplă în România și la nivel global.

Numeroase proiecte nu se finalizează din lipsa programatorilor, sau pentru că se epuizează bugetele înainte să se finalizeze proiectele. Salariile cresc în IT în fiecare an, indiferent dacă este criză sau nu.

Sunt peste 10 ani de când sfătuim clienții noștri să recruteze din alte țări, pentru că rezervorul de talente numit România este epuizat.

Cererea e mai mare decât oferta oriunde în lume, dar sunt locuri în care puteți să vă depășiți competitorii în licitația cu talente cu bugete cu care ați pierde în România.

Programatorii din fosta U.R.S.S. sunt unii dintre cei mai buni din lume. Cultural sunt mai apropiați de noi decât programatorii din Asia de Sud și Asia de Sud-Est.

Prin parteneriatul cu firma portugeza Nosota vă oferim două soluții. Nosota recrutează și testează programatori din țările fostei U.R.S.S.

Închiriere de personal pentru dezvoltare software

Nosota vă va găsi o echipă care să vă respecte criteriile. Îi va angaja și vi-ii va închiria.

Veți avea control asupra procesului. Vă veți alege și vă veți testa echipa.

Odată semnat contractul cu Nosota, veți prelua managementul echipei. Programatorii vor lucra de la distanță, așa cum lucrează deja mulți dintre programatorii din România.

Dacă un membru al echipei va pleca, sau nu vi-l veți mai dori, Nosota îl va înlocui.

Proiecte la cheie

Dacă proiectul este bine definit, dacă aveți deja o analiză completă, atunci puteți opta pentru dezvoltarea de proiecte software la cheie.

Vom semna un contract și ne vom ocupa de dezvoltarea software folosind programatorii pe care Nosota i-a recrutat din aceeași zonă geografică (fosta U.R.S.S.).

Vă puteți aștepta la o calitate internațională și la un cost cu aproximativ o treime mai mic decât puteți obține pe piața locală.

Leave a Reply