Skip to main content
marketingviata

Nadia a fost concediata! O decizie buna!

nadia+la+the+apprentice

Sunt un mare admirator al seriei de reality show „The Apprentice”. Imi place, il gasesc interesant, instructiv si placut de urmarit.

Noua serie (VII) este interesanta prin faptul ca toti concurentii sunt vedete, iar banii care se castiga de catre concurenti merg catre fundatiile pe care acestia le sustin, catre cauzele pe care le reprezinta.

Aseara, Donald Trump a concediat-o pe Nadia Comaneci spunand ceva de genul: te admir, te respect, te iubesc, dar esti concediata!

Trecand peste afilierea emotionala fata de Nadia si ceea ce reprezinta ea, sunt convins ca Trump a luat o decizie buna si iata de ce:

  1. The Apprentice cauta lideri, iar Nadia a fost o membra tacuta si ascultatoare a echipei ei. Trump i-a reprosat ca nu a incercat sa preia sefia echipei, ca nu a venit cu idei, ca nu si-a sustinut punctele de vedere si nu a incercat sa ralieze alti membri ai echipei in jurul pozitiei ei.
  2. Cand a fost atacata, Nadia a ripostat slab, desi ar fi putut gasi argumente suficiente. La urma urmei, chiar daca nu a stralucit in indeplinirea sarcinii ei, fetele au pierdut din cauza conceptului si din cauza ca s-au incapatanat prosteste sa nu se foloseasca de celebritatea lor.
  3. Chiar Nadia nu a putut sa dea un motiv pentru care sa nu fie concediata, atunci cand a fost intrebata direct.
  4. Cand a fost intrebata daca ar prelua sefia echipei ei pentru urmatoarea confruntare cu „baietii” pentru a demonstra ca poate fi lider, a dat inapoi spunand ca ar prelua echipa daca sarcina ar avea de-a face cu sportul, ca ea se trage inapoi daca nu se pricepe.
  5. Trump a observat bine ca Nadia este o invingatoare, dar numai in ceea ce o priveste, ca este capabila sa lupte, dar sa lupte singura, nu sa conduca o echipa. La urma urmei, vine dintr-un sport individual.

Acum, ca i-am spus la revedere Nadiei, trebuie sa remarc prestatia incredibil de buna a baietilor care le-au batut mar pe fete in primele doua sarcini. Gene Simmons a fost incredibil de bun, desi a facut greseli semnificative cum ar fi faptul ca nu a discutat cu clientul in sarcina de aseara (aroganta) si ca a jignit-o pe Ivanka Trump, unul dintre judecatori.

Reclama baietilor a fost insa atat de buna, incat a compensat greselile mentionate.

Pentru cei care nu s-au uitat la The Apprentice, se transmite pe Antena 3. Seria a VII-a din “The Apprentice”(„Ucenicul”), alias “Celebrity Apprentice”, a început duminica, 10 august, pe Antena 3. Episoadele sunt difuzate de luni pâna joi si duminica, de la 23.05.

Marian Hanganu

I am a professional in marketing and sales. I am proud of being called a salesman. I am a free man. I am a father and a husband.

Leave a Reply