In cele mai multe cazuri, performanta in vanzari se obtine prin training. La nivelul pietei romanesti insa, foarte putini sunt cei care cred in rezultatele oferite de training, opriti fiind de reticenta fata de nou.

Succesul unor astfel de instruiri tine de mai multi factori.

Performanta poate fi obtinuta doar prin eforturi sustinute, atat din partea angajatorului, cat si din partea angajatului. Pentru a spulbera miturile care circula la nivelul firmelor si companiilor din Romania, afirmam cu tarie ca eficienta trainingului exista, lucru demonstrat de nenumarate studii cat si de rezultatele favorabile obtinute de companiile care intreprind traininguri periodice in randul angajatilor.

Paradoxul pietei romanesti este faptul ca foarte putine persoane sunt constiente de performanta ce poate fi obtinuta prin training. Realitatea este insa departe de parerea unanim impartasita. Trainingul este ineficiente doar daca este aplicat eronat. Noi, cei de la Salesman Pride, stim sa ocolim toate aceste capcane si avem grija de fiecare data ca rezultatul final sa fie un real succes pentru performanta in vanzari a organizatiei.

Programele Salesman Pride sunt proiectate pentru a obtine performanta acolo unde exista probleme: in procesul de vanzare, la prospectare, in analiza, la inchidere etc.

Leave a Reply