Skip to main content
book reviewmarketingsalesvanzari

Yes!: 50 Scientifically Proven Ways to Be Persuasive

yesAutoritatea mondiala in studiul persuasiunii, Dr. Robert Cialdini, impreuna cu Noah Goldstein si Steve J. Martin au publicat recent cartea ”Yes!: 50 Scientifically Proven Ways to Be Persuasive” pe care o gasiti pe Amazon facand click pe numele cartii, in propozitie.

Cartea este o colectie de eseuri stiintifice despre persuasiune, vizand demolarea unor mituri despre ceea ce facem zilnic in vanzari, in marketing, in viata de zi cu zi. Cartea este alerta, amuzanta si foarte instructiva, pentru ca ofera sfaturi practice, concrete, care pot oferi oricui o putere de convingere cu totul speciala.
De exemplu, cum sa iti prezinti oferta, ca sa ai mai mult succes? Aratand ce anume are de castigat clientul, sau ce poate pierde daca nu cumpara de la tine? Cum poti sa faci oamenii sa-si doreasca mai putin? Ce greseala comuna face ca mesajele de marketing sa se autodistruga?
Sfatul meu, cautati-o, cumparati-o, cititi-o si folositi-o!
Marian Hanganu

I am a professional in marketing and sales. I am proud of being called a salesman. I am a free man. I am a father and a husband.

Leave a Reply