Skip to main content
salesvanzari

Pipl.com – unealta pentru vanzatori

pipl
Folosesc de ceva timp o unealta utila: www.pipl.com
Trebuie sa mergi la o intalnire, sau sa investighezi o persoana, un lead, un potential client sau un competitor. Azi trebuie sa-l cauti pe LinkedIn, FaceBook, MySpace si pe multe alte site-uri. Dupa aceea trebuie sa cauti persoana pe google.com si sa vezi daca a lasat urme in Web. Consuma timp si uneori este frustrant, nu-i asa?
Ei bine, pipl.com cauta peste tot, inclusiv pe google si images.google.com si iti aduce referirile cele mai importante intr-o singura fereastra, de la prima cautare!
Daca in fiecare zi faci, in medie, 4 cautari si cauti in 3 site-uri sociale diferite pentru fiecare si pe google.com pentru text si images.google.com pentru poze, asta inseamna 5 x 4 = 20 de cautari.
Cu pipl.com poti reduce la 4 cautari, adica poti elimina 15 cautari/zi, adica vreo 3.525/an la 235 zile lucratoare. Daca o cautare iti ia numai 10s, asta inseamna 35.525 s/an, adica 9,8 ore, adica un somn de weekend/an, sau cat va ia sa-mi cititi blogul tot anul.
Marian Hanganu

I am a professional in marketing and sales. I am proud of being called a salesman. I am a free man. I am a father and a husband.

Leave a Reply