Skip to main content
salestrainingvanzari

Nu am intalnit client de training care sa fie interesat de educatie

resultsNu am intalnit inca un client de training care sa fie interesat de educatie. Toti vor rezultate. Niciunul nu mi-a zis: sa-mi faci oamenii mai culti! Toti mi-au spus ca vor ca oamenii sa vanda mai mult, sa prospecteze mai bine, sa colaboreze mai eficient, sa faca propuneri mai bune, sa ia decizii mai bune etc.

De vreo 5 ani sunt obsedat de obtinerea rezultatelor. Am citit, am invatat si am experimentat metode, teorii, tehnici noi.

Problema de baza este ca trainingul este o unealta pe care sa o folosesti pentru a obtine rezultate. Folosita izolat, rareori da rezultate, pentru ca putini sunt cei care isi schimba comportamentul dupa o zi sau doua de training.

Ai nevoie sa incorporezi trainingul intr-un program de schimbare a comportamentului. Am tot mai multa reticienta sa vand doar training, fara un program de implementare, pentru ca stiu ca, probabil, clientul nu va obtine rezultatele dorite. Prin urmare, nici nu am mai facut oferte de training in ultima luna, ci oferte de training+consultanta.

Marian Hanganu

I am a professional in marketing and sales. I am proud of being called a salesman. I am a free man. I am a father and a husband.

Leave a Reply